CEWE FOTOKNJIGA Kompaktna panorama

  • CEWE FOTOKNJIGA kompaktna panorama
  • Kakovost papirja
  • Vezava

KOmpakt panorama

Tako osebna, kompaktna in elegantna

Ta CEWE FOTOKNJIGA je na voljo v praktičnem formatu 19 cm x 15 cm. Ponuja dovolj prostora za popolno razporeditev in predstavitev vaših fotografij. Ta foto knjiga je idealna tudi za fotografije v panoramskem formatu, ki dajo celotni podobi foto knjige poseben učinek.

Podrobnosti o CEWE FOTOKNJIGI kompaktna panorama

Velikost:

pribl. 19 cm x 15 cm (zaprta)

Vezava:

trde ali mehke platnice ali vezava fotoknjižice

Število strani:

26 do 74 strani

Papir:

digitalni tisk 150 g/m² (fotoknjižica)

digitalni tisk 200 g/m² (trde ali mehke platnice)

digitalni tisk (200 g/m²) s sijajnim premazom (trde platnice),

mat fotopapir (trde platnice)       

Dobavni rok:

3-5 delovnih dni

Panorama kompaktna

Visoko kakovosten digitalni tisk

Za vse digitalno natisnjene različice CEWE FOTOKNJIGE uporabljamo zelo kakovosten papir. Teža papirja je 200 g/m² in uporabljamo ga pri knjižni vezavi, le papir s težo 150 g/m² uporabljamo za fotoknjižice. Za CEWE FOTOKNJIGO XXL Panorama v izbrani vezavi iz umetnega usnja ali premium platna uporabljamo 250 g/m² debel premium papir.


panorama

Visoko kakovosten digitalni tisk s sijajnim premazom

Za različico CEWE FOTOKNJIGE s sijajnim premazom uporabljamo digitalen tisk na 200 g/m² papir najvišje kakovosti. Med izdelavo so notranje strani prevlečene s sijajnim premazom in barve na vaših fotografijah postanejo še posebaj sijajne. Ta način obdelave zagotavlja, da bodo strani odporne proti umazaniji in vlagi.

 

kompakt

Na fotopapirju

Da bi dosegli najboljši možen rezultat, v laboratoriju najprej razvijemo fotografije na posebno tenek fotopapir in potem dve strani natančno zalepimo. Tako dobimo sijajne barve na debelejšem papirju! Zlom med stranmi je popolnoma neviden, zato je ta CEWE FOTOKNJIGA primerna za panoramske fotografije čez obe strani foto knjige.

Kompaktna

Trda vezava

Na voljo je trda vezava, ki je popolnoma prilagodljiva vašim željam. Ko natisnemo knjižne platnice, sledi poteg s laminiranim papirjem. Nato natančno zalepimo knjižni blok skupaj s platnicami.   

Pri oblikovanju platnic ne boste omejeni - lahko se popolnoma prepustite vašim oblikovalskim navdihom.

 

Kompaktna

Mehka vezava

Mehka vezava ima zelo kakovostne in prilagodljive mehke platnice, kamor je vstavljen knjižni blok.

Mehke platnice so popolnoma prilagodljive, zato lahko oblikujete prednjo in zadnjo stran foto knjige s fotografijami in besedili po vaši želji.

 

Kompaktna

Fotoknjižica

Fotoknjižica ima popolnoma prilagodljive platnice, vezane s sponkami (kot zvezek). Platnice so iz papirja, ki ima enako težo kot notranje strani (150 g/m²).