CEWE FOTOKNJIGA Kvadratna

  • Kvadratna CEWE FOTOKNJIGA
  • Kakovost papirja
  • Vezava

Štvorcova

Praktična in priročna

Resnično praktična! Kvadratna CEWE FOTOKNJIGA velikosti približno 21 cm x 21 cm ponuja veliko prostora za oblikovalske zamisli. Prepustite se domišliji in shranite svoje spomine. V tej foto knjigo bo za to dovolj prostora.

Podrobnosti o Kvadratni CEWE FOTOKNJIGI

Velikost:

pribl. 21 cm x 21 cm (zaprta)

Vezava:

na voljo je trda in mehka vezava ter fotoknjižica

Število strani:

26 do 98 strani (trda in mehka vezava)

26 do 50 strani (fotoknjižica)

Papir:

200 g/m² (trda in mehka vezava), na fotopapirju (trda vezava)

150 g/m² (fotoknjižica)

Dobavni rok:

pribl. 3-5 delovnih dni

Fotokniha

Visoko kakovosten digitalni tisk

Za vse digitalno natisnjene različice CEWE FOTOKNJIGE uporabljamo zelo kakovosten papir. Teža papirja je 200 g/m² in uporabljamo ga pri knjižni vezavi, le papir s težo 150 g/m² uporabljamo za fotoknjižice. Za CEWE FOTOKNJIGO XXL Panorama v izbrani vezavi iz umetnega usnja ali premium platna uporabljamo 250 g/m² debel premium papir..

 

CW FOTOKNIHA

Na fotopapirju

Da bi dosegli najboljši možen rezultat, v laboratoriju najprej razvijemo fotografije na posebno tenek fotopapir in potem dve strani natančno zalepimo. Tako dobimo sijajne barve na debelejšem papirju! Zlom med stranmi je popolnoma neviden, zato je ta CEWE FOTOKNJIGA primerna za panoramske fotografije čez obe strani foto knjige.

CEWE FOTOKNIHA

Trda vezava

Na voljo je trda vezava, ki je popolnoma prilagodljiva vašim željam. Ko natisnemo knjižne platnice, sledi poteg s laminiranim papirjem. Nato natančno zalepimo knjižni blok skupaj s platnicami.   

Pri oblikovanju platnic ne boste omejeni - lahko se popolnoma prepustite vašim oblikovalskim navdihom


FOTOKNIHA

Mehka vezava

Mehka vezava ima zelo kakovostne in prilagodljive mehke platnice, v katere je vstavljen knjižni blok.

Mehke platnice so popolnoma prilagodljive, zato lahko oblikujete prednjo in zadnjo stran foto knjige s fotografijami in besedili po vaši želji.

 

 

STVORCOVA FOTOKNIHA

Fotoknjižica

Fotoknjižica ima popolnoma prilagodljive platnice, vezane s sponkami (kot zvezek). Platnice so iz papirja, ki ima enako težo kot notranje strani (150 g/m²).