CEWE FOTOKNJIGA Velika panorama

  • CEWE FOTOKNJIGA Velika panorama
  • Kakovost papirja
  • Vezava

Veľká panoráma

Klasika med kvadratnimi formati!

CEWE FOTOKNJIGA Velika panorama je primerna za najlepše fotografije z dopusta ali za panoramske posnetke pokrajin. Tako bodo zablesteli vaši najboljši posnetki sončnega zahoda na plaži ali posnetki krasne narave s širokokotnim objektivom.

Ustvarjate lahko na 154 straneh. Ta CEWE FOTOKNJIGA je na voljo v trdi vezavi.

Podrobnosti o CEWE FOTOKNJIGI Velika panorama

Velikost:

pribl. 28 cm x 21 cm (zaprta)


Vezava:

trda vezava

Število strani:

26 do 154 strani

Papir:

200 g/m² (trda vezava)

200 g/m² s sijajnim premazom (trda vezava)

Na fotopapirju

Na sijajnem fotopapirju

Dobavni rok:

3-5 delovnih dni (trda vezava)

4-6 delovnih dni (platnene platnice in imitacija usnja)

7-9 delovnih dni (na fotopapirju, na sijajnem fotopapirju)

Digitálna tlač

Visoko kvaliteten digitalni tisk

Za vse digitalno natisnjene različice CEWE FOTOKNJIGE uporabljamo zelo kakovosten papir. Teža papirja je 200 g/m² in uporabljamo ga pri knjižni vezavi, le papir s težo 150 g/m² uporabljamo za fotoknjižice. Za CEWE FOTOKNJIGO XXL Panorama v izbrani vezavi iz umetnega usnja ali premium platna uporabljamo 250 g/m² debel premium papir..

 

Lesklá fotokniha

Visoko kvaliteten digitalni tisk s sijajnim premazom

Za različico CEWE FOTOKNJIGE s sijajnim premazom uporabljamo digitalen tisk na 200 g/m² papir najvišje kakovosti. Med izdelavo so notranje strani prevlečene s sijajnim premazom in barve na vaših fotografijah postanejo še posebaj sijajne. Ta način obdelave zagotavlja, da bodo strani odporne proti umazaniji in vlagi.


Matný fotopapier

Na fotopapirju

Da bi dosegli najboljši možen rezultat, v laboratoriju najprej razvijemo fotografije na posebno tenek fotopapir in potem dve strani natančno zalepimo. Tako dobimo sijajne barve na debelejšem papirju! Zlom med stranmi je popolnoma neviden, zato je ta CEWE FOTOKNJIGA primerna za panoramske fotografije čez obe strani foto knjige.

 

Na fotopapieri

Na sijajnem fotopapijui

Tri vrste CEWE FOTOKNJIG (XL, Velika in Velika panorama) lahko sedaj naročite na bleščečem sijajnem fotopapirju. Proces izdelave je enak kot pri mat papirju. CEWE FOTOKNJIGA na fotopapirju zagotavlja poseben občutek globine in sijaj barv.

Tvrdá väzba

Trda vezava

Na voljo je trda vezava, ki je popolnoma prilagodljiva vašim željam. Ko natisnemo knjižne platnice, sledi poteg s laminiranim papirjem. Nato natančno zalepimo knjižni blok skupaj s platnicami.   

Pri oblikovanju platnic ne boste omejeni - lahko se popolnoma prepustite vašim oblikovalskim navdihom

 

Mäkká väzba

Mehka vezava

Mehka vezava ima zelo kakovostne in prilagodljive mehke platnice, v katere je vstavljen knjižni blok.

Mehke platnice so popolnoma prilagodljive, zato lahko oblikujete prednjo in zadnjo stran foto knjige s fotografijami in besedili po vaši želji.