CEWE FOTOKNJIGA Velika

  • CEWE FOTOKNJIGA Velika
  • Kakovost papirja
  • Vezava

Fotokniha velka

Najbolj priljubljena CEWE FOTOKNJIGA!

Velika CEWE FOTOKNJIGA velikosti 21 cm x 28 cm spada med najbolj priljubljena foto darila. Ponuja vam veliko prostora za oblikovanje in s tem veliko možnosti, da bodo vaše fotografije vedno na pravem mestu. Na voljo je celo 154 strani v štirih različnih vezavah.

Podrobnosti Velike CEWE FOTOKNJIGE

Velikost:

pribl. 21 cm x 28 cm (zaprta)

Vezave:

trda vezava, mehka vezava, fotoknjižica, 

platnene platnice (rdeča, modra, črna) 

Število strani:

26 do 154 strani (trda vezava)

26 do 130 strani (mehka vezava, platnene platnice)

26 do 50 strani (fotoknjižica)

26 do 98 strani (trda vezava na fotopapirju)

 

Papir:

200 g/m² (trda/mehka vezava in platnene platnice)

150 g/m² (fotoknjižica)

200 g/m² s sijajnim premazom (trda vezava) 

Na fotopapirju

Na fotopapirju s sijajnim premazom

Dobavni rok:

3-5 delovnih dni (trda/mehka vezava, platnena vezava in fotoknjižica)

4-6 delovnih dni (s sijajnim premazom)

7-9 delovnih dni (na mat papirju in sijajnem papirju)

 

Veľká

Visoko kakovosten digitalni tisk

Za vse digitalno natisnjene različice CEWE FOTOKNJIGE uporabljamo zelo kakovosten papir. Teža papirja je 200 g/m² in uporabljamo ga pri knjižni vezavi, le papir s težo 150 g/m² uporabljamo za fotoknjižice. Za CEWE FOTOKNJIGO XXL Panorama v izbrani vezavi iz umetnega usnja ali premium platna uporabljamo 250 g/m² debel premium papir..

 

Fotokniha

Visoko kakovosten digitalni tisk s sijajnim premazom

Za različico CEWE FOTOKNJIGE s sijajnim premazom uporabljamo digitalen tisk na 200 g/m² papir najvišje kakovosti. Med izdelavo so notranje strani prevlečene s sijajnim premazom in barve na vaših fotografijah postanejo še posebaj sijajne. Ta način obdelave zagotavlja, da bodo strani odporne proti umazaniji in vlagi.

 

CEWE

Na fotopapirju

Da bi dosegli najboljši možen rezultat, v laboratoriju najprej razvijemo fotografije na posebno tenek fotopapir in potem dve strani natančno zalepimo. Tako dobimo sijajne barve na debelejšem papirju! Zlom med stranmi je popolnoma neviden, zato je ta CEWE FOTOKNJIGA primerna za panoramske fotografije čez obe strani foto knjige.

 

Fotokniha

Na sijajnem fotopapirju

Tri vrste CEWE FOTOKNJIG (XL, Velika in Velika panorama) lahko sedaj naročite na bleščečem sijajnem fotopapirju. Proces izdelave je enak kot pri mat papirju. CEWE FOTOKNJIGA na fotopapirju zagotavlja poseben občutek globine in sijaj barv.

Tvrdá väzba

Trda vezava

Na voljo je trda vezava, ki je popolnoma prilagodljiva vašim željam. Ko natisnemo knjižne platnice, sledi poteg s laminiranim papirjem. Nato natančno zalepimo knjižni blok skupaj s platnicami. Pri oblikovanju platnic ne boste omejeni - lahko se popolnoma prepustite vašim oblikovalskim navdihom

 

Plátenna

Platnene platnice

Platnene platnice dajo vaši veliki CEWE FOTOKNJIGI elegantno podobo. Na naslovni strani si lahko izberete eno fotografijo po vaši izbiri.

Vezava s platnenimi platnicami je na voljo v treh barvah (rdeča, modra in črna). 

 

Mäkká väzba

Mehka vezava

Mehka vezava ima zelo kakovostne in prilagodljive mehke platnice, v katere je vstavljen knjižni blok.

Mehke platnice so popolnoma prilagodljive, zato lahko oblikujete prednjo in zadnjo stran foto knjige s fotografijami in besedili po vaši želji.

 

Fotozošit

Fotoknjižica

Fotoknjižica ima popolnoma prilagodljive platnice, vezane s sponkami (kot zvezek). Platnice so iz papirja, ki ima enako težo kot notranje strani (150 g/m²).