CEWE FOTOKNJIGA XL

  • CEWE FOTOKNJIGA XL
  • Kakovost papirja
  • Vezava

XL Fotokniha

Z veliko prostora, brezčasna in elegantna: fotoknjiga v XL formatu

Naj vaše fotografije zablestijo v posebno veliki CEWE FOTOKNJIGI XL velikosti 30 cm x 30 cm. Fotoknjiga XL z ogromnim prostorom do 154 strani, je zaradi svoje velike kvadratne oblike zelo priljubljena.

Podrobnosti o CEWE FOTOKNJIGI XL

Velikost:

pribl. 30 cm x 30 cm (zaprta)

Vezava:

Na voljo je trda vezava, imitacija usnja

(črna, rjava, krem), platnena (rdeča, modra,

črna, srebrna ali krem)

Število strani: 

26 do154 strani trda vezava

26 do130 strani imitacija usnja (črna, rjava), platnene platnice (modra, črna, krem)

26 do 98 strani trda vezava na fotopapirju

Papir:

200 g/m² (trda vezava)

200 g/m² s sijajnim premazom (trda vezava), na fotopapirju, na sijajnem fotopapirju

Dobavni rok:

4-9 delovnih dni

Digitálna tlač

Visoko kakovosten digitalni tisk

Za vse digitalno natisnjene različice CEWE FOTOKNJIGE uporabljamo zelo kakovosten papir. Teža papirja je 200 g/m² in uporabljamo ga pri knjižni vezavi, le papir s težo 150 g/m² uporabljamo za fotoknjižice. Za CEWE FOTOKNJIGO XXL Panorama v izbrani vezavi iz umetnega usnja ali premium platna uporabljamo 250 g/m² debel premium papir.


Lesklá fotokniha

Visoko kakovosten digitalni tisk s sijajnim premazom

Za različico CEWE FOTOKNJIGE s sijajnim premazom uporabljamo digitalen tisk na 200 g/m² papir najvišje kakovosti. Med izdelavo so notranje strani prevlečene s sijajnim premazom in barve na vaših fotografijah postanejo še posebaj sijajne. Ta način obdelave zagotavlja, da bodo strani odporne proti umazaniji in vlagi.


Na matnom fotopapieri

Na fotopapirju

Da bi dosegli najboljši možen rezultat, v laboratoriju najprej razvijemo fotografije na posebno tenek fotopapir in potem dve strani natančno zalepimo. Tako dobimo sijajne barve na debelejšem papirju! Zlom med stranmi je popolnoma neviden, zato je ta CEWE FOTOKNJIGA primerna za panoramske fotografije čez obe strani foto knjige.

 

Na lesklom fotopapieri

Na sijajnem fotopapirju

Tri vrste CEWE FOTOKNJIG (XL, Velika in Velika panorama) lahko sedaj naročite na bleščečem sijajnem fotopapirju. Proces izdelave je enak kot pri mat papirju. CEWE FOTOKNJIGA na fotopapirju zagotavlja poseben občutek globine in sijaj barv.

Tvrdá väzba

Platnice iz umetnega usnja

Platnice iz umetnega usnja pri CEWE FOTOKNJIGI XL so trdno zvezane  iz kakovostnega umetnega usnja. Knjižni blok in knjižne platnice so pri izdelavi skupaj trdno zalepljene. Platnice iz umetnega usnja so na voljo v črni in rjavi barvi. 

 

Plátno premium

Platnene platnice

Platnena vezava da vaši veliki CEWE FOTOKNJIGI elegantno podobo. Na naslovno stran lahko dodate fotografijo po lastni želji.

Platnena vezava je na voljo v treh barvah (rdeča, modra in črna). 

Tvrdá kožená väzba

Trda vezava

Na voljo je trda vezava, ki je popolnoma prilagodljiva vašim željam. Ko natisnemo knjižne platnice, sledi poteg s laminiranim papirjem. Nato natančno zalepimo knjižni blok skupaj s platnicami.   

Pri oblikovanju platnic ne boste omejeni - lahko se popolnoma prepustite vašim oblikovalskim navdihom.