CEWE FOTOKNJIGA XXL Panorama

  • CEWE FOTOKNJIGA XXL Panorama
  • Kakovost papirja
  • Vezava

XXL panorama

Za najlepše trenutke le tisto najboljše!

V CEWE FOTOKNJIGO XXL Panorama lahko shranite vse spomine na najlepše življenjske dogodke - poroka, sanjske počitnice in praznovanja.

Zaradi nenavadne velikosti - pribl. 42 cm x 30 cm, dobijo vaše fotografije popolnoma novo podobo. Izbirate lahko med platnicami iz imitacije usnja, platnom premium ali trdimi platnicami, ki jih sami oblikujete. Spoštujte spomine, ki so za vas pomembni. 

Podrobnosti o CEWE FOTOKNJIGI XXL Panorama

Velikosti:

pribl. 38 x 29 cm trda vezava (zaprta)

pribl. 42 x 30 cm imitacija usnja in platnene platnice (zaprta)

Vezave:

trda vezava

imitacija usnja (črna ali rjava)

platno premium (srebrna ali modra)

Število strani:

26 do 154 strani (trda vezava)

26 do 130 strani (umetno usnje, platno premium)

Papir:

200 g/m² trda vezava

250 g/m² umetno usnje, platno premium

Dobavni rok:

7-9 delovnih dni

Digitálna tlač

Visoko kvaliteten digitalni tisk

Za vse digitalno natisnjene različice CEWE FOTOKNJIGE uporabljamo zelo kakovosten papir. Teža papirja je 200 g/m² in uporabljamo ga pri knjižni vezavi, le papir s težo 150 g/m² uporabljamo za fotoknjižice. Za CEWE FOTOKNJIGO XXL Panorama v izbrani vezavi iz umetnega usnja ali premium platna uporabljamo 250 g/m² debel premium papir.

 

Digitálna tlač na lesklom povrchu

Visoko kvaliteten digitalni tisk s sijajnim premazom

Za različico CEWE FOTOKNJIGE s sijajnim premazom uporabljamo digitalen tisk na 200 g/m² papir najvišje kakovosti. Med izdelavo so notranje strani prevlečene s sijajnim premazom in barve na vaših fotografijah postanejo še posebaj sijajne. Ta način obdelave zagotavlja, da bodo strani odporne proti umazaniji in vlagi.

Kožená väzba

Platnice iz umetnega usnja

Platnice iz umetnega usnja so na voljo v črni in rjavi barvi in so trdno zvezane iz kakovostnega umetnega usnja. Posebna vezava CEWE FOTOKNJIGE  je elegantna in edinstvena.

 

Plátenná väzba

 

Platnene platnice premium

Platnene platnice premium so kvalitetna vezava z gladko laneno površino. Knjižni blok je zvezan s knjižnimi deskami s posebnimi vijaki. Pri CEWE FOTOKNJIGI XXL Panorama sta na voljo srebrna in medena barva platna.

 

Tvrdá väzba

Trda vezava

Na voljo je trda vezava, ki je popolnoma prilagodljiva vašim željam. Ko natisnemo knjižne platnice, sledi poteg s laminiranim papirjem. Nato natančno zalepimo knjižni blok skupaj s platnicami.   

Pri oblikovanju platnic ne boste omejeni - lahko se popolnoma prepustite vašim oblikovalskim navdihom.