Najbolj priljubljena CEWE FOTOKNJIGA

Podatki o podjetju:
CEWE.SI upravlja:

CEWE Magyarország Kft
Béke út 21-29
1135 Budapest
Madžarska

Ki je v lasti:
CEWE Stiftung & Co. KGaA

Meerweg 30-32
26133 Oldenburg
Nemčija

Smo davčni zavezanec v Sloveniji
Št. za DDV: SI23293713

Tel.št.: 080 17 71
Web: www.cewe.si

S pomočjo foto programa najlažje prejmete CEWE FOTOKNJIGO ali druge lastne foto izdelke.

  • O nas

CEWE in CEWE FOTOKNJIGA

CeWe izdela več kot 3 milijone CEWE FOTOKNJIG letno in je največje svetovno podjetje, ki se ukvarja z izdelovanjem fotogafij. Na začetku je bil to majhen fotografski studio, ki ga je ustanovil H. C. Heinz Neumüller leta 1961 v nemškem Oldenburgu. CeWe ima svoje privatne začetke že davno za seboj.

V podjetju CeWe ugleda luč sveta več kot 3 milijarde barvnih fotografij. Če bi razvili vse fotografije v velikosti 10 cm x 15 cm in jih položili v vrsto eno poleg druge, bi nastal pas fotografij z dolžino več kot 450.000 km. S tem pasom bi lahko 10-krat oviti cel naš planet!

Kvalitetne storitve po celi Evropi in ZDA!

Vrhunsko kvalitetni fotografski izdelki podjetja CeWe so vam na voljo po celi Evropi in ZDA. V naših 19 laboratorijih po celem svetu je zaposlenih več kot 3.000 delavcev, naše vodstvo pa se nahaja v nemškem Oldenburgu. Da bi ugodili željam milijonov amaterskih in profesionalnih fotografov, uporabljamo najbolj izpopolnjene tehnologije za doseganje očarljivih in sanjskih rezultatov.

Najpomembnejša je kvaliteta!

Naš cilj je ponuditi strankam najvišjo možno kvaliteto, ker želimo, da boste v največji možni meri zadovoljni z vsako naročeno CEWE FOTOKNJIGO. Zagotavljamo vam, da kadar koli boste odprli CEWE FOTOKNJIGO, se vam bodo ponovno prikazali vsi vaši dragoceni spomini. Dokazi za našo kvaliteto so številna svetovna priznanja.

Vsestranski nadzor kvalitete

V našem podjetju smo uvedli stroge mehanizme nadzora, ki nam zagotavljajo, da bo vsaka CEWE FOTOKNJIGA popolna. Vsi procesi tiskanja so pod neprestanim nadzorom, kar omogoča kvaliteto vseh izdelkov, ki zapustijo naše proizvodne prostore. 

 

Vrhunska kvaliteta!

CEWE FOTOKNJIGA je polna krasnih spominov. S pomočjo našega brezplačnega programa Moj CEWE FOTOSVET lahko izberete dizajn za vsako vašo foto knjigo. To je enostavno in zabavno. Oblikujte foto knjigo, mi vam jo natisnemo in dostavimo na vaš dom.

Vašo CEWE FOTOKNJIGO natisnemo s pomočjo najnovejše generacije digitalnih tiskalnikov. Visoka tehnična dovršenost strojev zagotavlja hitro izbdelavo in najvišjo možno kvaliteto.

  • Notranje strani so natisnjene samo na kvalitetnem premium fotopapirju. CEWE FOTOKNJIGA lahko obsega celo 154 strani, tako imate dovolj prostora za vse svoje fotografije in besedila.
  • Natisnjene strani so izrezane po natančno danih razmerjih, potem še profesionalno zvezne. Naše platnice dodajajo foto knjigi dodatno trdnost in zagotavljajo, da boste imeli vašo foto knjigo za vedno.
  • V nekaj dneh od poslanega naročila vam pošljemo svojo lastno, točno po vaših željah izdelano profesionalno foto knjigo.

CEWE prevzema odgovornost – CEWE je podjetje, ki se zaveda svoje družbene odgovornosti, in prepričani smo, da so spoštovanje socialnih norem, socialne odgovornosti ter odgovornih gospodarskih in ekoloških dejavnosti, pomembni dejavniki za dolgotrajen gospodarski uspeh in razvoj podjetja.

Smo mednarodno podjetje, ki se ukvarjamo z digitalnim tiskom, zato je naša dejavnost vedno v skladu z narodnimi in mednarodnimi zakoni ter splošno priznanimi etničnimi normami. Odgovornost in socialna angažiranost sta postali del naše tradicije in so nedeljiv del kulture podjetja.

Bi radi izvedeli kaj več? Ne tehtajte in obrnite se na nas!

Radi prisluhnimo vašemu mnenju. Povejte nam vaše mnenje o CEWE FOTOKNJIGI.

Če imate kakršne koli pripombe ali vprašanja, nam jih sporočite!