Vse zgodbe

HELENA BURGAR: V FOTOKNJIGI JE MOJA ZGODBA

HELENA BURGAR
Uigrana dvojica, ki se veseli skupnega preživljanja prostega časa. Veliko skupnih trenutkov jima prinašajo tudi potovanja, kjer doživijo veliko navdihujočih trenutkov, ki jih Helena Burgar skrbno ujame v foto aparat in nato shrani v CEWE FOTOKNJIGO.
Helena in Blaž Burgar

NATAŠA GERIČ: FOTOKNJIGA JE ZAKLADNICA SPOMINOV

NATAŠA GERIČ:
Družino Gerič povezujeta želji po potovanjih in različnih oblikah rekreiranja. Kot pravi Rajko Gerič, "jim konjički prinašajo veliko priložnosti tudi za spomine".

 

Družina Gerič

VALČI IN RAJKO KORITNIK: CEWE FOTOKNJIGA JE DOBRA POGRUNTAVŠČINA

VALČI IN RAJKO KORITNIK:
Ubran zakonski par, ki v prostem času odkriva neznane kotičke sveta, vedno s fotoaparatom v roki. Ko se vrneta s potovanj, skupaj oblikujeta CEWE FOTOKNJIGO.
Valči in Rajko Koritnik

ROMAN RUS: FOTOKNJIGE OBLIKUJEM POČASI IN Z UŽITKOM

ROMAN RUS
Roman in Sara sta mlad par, z veliko željo po odkrivanju sveta. Ona navdušena zgodovinarka in ljubiteljica kulture, on strasten fotograf z veseljem do športnih aktivnosti. Potovanja jima omogočajo uresničitev vseh njunih konjičkov.
Roman Rus

MOJCA JEŽ: FOTOKNJIGA JE LOGIČNA NADGRADNJA FOTO ALBUMA

MOJCA JEŽ
Mojco Jež je radovedni duh pripeljal tudi do fotografiranja in tako skozi objektiv odkriva neznani in znani svet. Rada fotografira na potovanjih in doma, ko kaj prenavljajo, zadnje čase pa rada ujame v foto objektiv hči Petjo. S posnetimi fotografijami je oblikovala že veliko CEWE FOTOKNJIG.
Mojca Jež

DRUŽINA BRUN: DRUŽINA JE NAJVEČJA SREČA

DRUŽINA BRUN
Uigrana trojica, ki se veseli svojih skupnih trenutkov in v polni meri uživa življenje. Tudi zaradi male hčere Viki doživijo vsak dan nasmejane in navdihujoče trenutke, ki jih shranijo v CEWE FOTOKNJIGO in za hči ustvarjajo zibelko spominov.

 

Družina Brun

ALEŠ REHO: NIČ NI POMEMBNEJŠEGA KOT DRUŽINA

DRUŽINA REHO
Zakonca Reho sta že podarila CEWE FOTOKNJIGO več prijateljem, kakor tudi svojim staršem. "Najbolj se veselim trenutka, ko obdarovanec odvija našo fotoknjigo. Za obdarovanca je to veliko presenečenje, za naju pa veselje ob njegovi sreči", se zakonca strinjata.
Družina Reho