S pomočjo foto programa najlažje prejmete CEWE FOTOKNJIGO ali druge lastne foto izdelke.

Naredi letno foto knjiga

Naredite letno foto knjigo

Kako hitro čas leti! Niti se ne zavemo in leta je že konec! V nekem trenutku se ozrete nazaj in se vprašate: "Kaj vse se je zgodilo v zadnjih nekaj mesecih?" 

Če imate poln pomnilnik fotografij s prijetnimi, zabavnimi doživetji z družino, naredite letno foto knjigo.

Nasvet za oblikovanje letne foto knjige

1. nasvet

Na začetku predstavite svojo družino. Ni vam jih treba predstaviti poimensko - dovolj je, če se razteza čudovit družinski portret z zadnjih počitnic na morju ali z zadnjega družinskega praznovanja. Pomislite, kdaj ste preživeli posebne trenutke s svojimi najdražjimi in ustvarite foto knjigo z malo besedila. Prvo stran lahko oblikujete tako, da se držite načela manj je včasih več. Sporočilo bo takoj jasno: družinska doživetja v enem letu.

Erste Seite des Jahrbuches mit Foto der ganzen Familie


2. nasvet: datumi in dejstva

Lep začetek vsakega novega poglavja je naslavljanje po mesecih. Če želite povedati kaj več o svojih doživetjih, lahko svoje spomine tudi opišete. Pazite, da ne uporabite preveč velikih črk. Na zaslonu se pogosto zdijo precej manjše kot v natisnjeni knjigi. Priporočljiva velikost pisave je od 11 do 14. Naslov prilagodite svojim občutkom.

Innenseiten des Jahrbuches für den Monat März


3. nasvet: manj je več

To velja tudi za število vstavljenih fotografij na eni strani. Na prvi pogled je prijetnejše manjše število fotografij višje kakovosti. V progamu CEWE FOTOKNJIGE lahko že vnaprej izberete zasnovano postavitev in oblikujete svoje najboljše posnetke. To prihrani vaš čas in omogoča čudovit rezultat.

Klare Gestaltung des Innenseiten Ihres Jahrbuches


4. nasvet: nekaj o haromoniji barv

Knjiga je zanimiva, ko je cela oblikovana. Zato naj bo ozadje v barvah vaših fotografij ali v barvah, ki so podobne tistim, na vaših fotografijah. Fotografije z izleta v naravi, kjer prevladujeta rumena in zelena barva, lahko kombiniramo s cvetjem v ozadju. Enako velja za vaše jesenske fotografije. Jesenske barve, kot so rdeča, rumena ali oranžna, naredijo čudovit vtis.

Eine harmonische Gestaltung der Jahrbuch-Innenseiten


5. nasvet: izogibajte se dolgčasu

Če v vaši foto knjigi pogrešate raznolikost in dinamiko, lahko posamezne fotografije nagnete ali jih prekrijete z drugimi fotografijami. Foto knjigo lahko olepšate tudi s foto okvirji, ki jih lahko osenčite. Barvo ter širino okvirja lahko prilagodite vašim željam.

Eine abwechslungsreiche Gestaltung


6. nasvet: zapolnite prazna mesta na ustvarjalen način

Foto knjigo lahko popestrimo na veliko načinov. Eden od načinov so tudi kliparti. Sporočilo vaše CEWE FOTOKNJIGE bo še bolj jasno, poleg tega pa so ti oblikovalski dodatki posebna paša za oči. Okraske, kot so božična drevesa, baloni, cvetje ali celo abeceda, lahko prilagodite temi, ki ste jo izbrali.

Kreative Elemente für Ihre Chronik


7. nasvet: vključite tudi video posnetek

Posebne dogodke in čustva lahko bolje pokažemo z videom. Sedaj imate tudi možnost, da v CEWE FOTOKNJIGO lahko vključite svoje video posnetke. S pomočjo pametnega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika skenirajte QR kodo in nato lahko predvajate video posnetek. Posebnost je tudi ta, da lahko posamezne dele videa shranite kot fotografije.

Integration eines Videos im Jahrbuch

Preizkusite svojo ustvarjalnost in izdelajte foto knjigo z lastnim pogledom na preteklo leto! Letno foto knjigo lahko naredite kot spomin na čas, ki ste ga preživeli z družino, sošolci ali prijatelji. Foto knjiga je odlično darilo za prijatelje in sorodnike.