Nov program 5.0

Naš program za naročanje v popolnoma novi podobi

Video v CEWE FOTOKNJIGI!
9 x nov format CEWE FOTOKNJIGE:

  • 2-krat visoko sijajen premaz: Kompaktna in XXL panorama,
  • 3-krat na sijanem fotopapirju: Velika, Velika panorama in XL,
  • 2-krat na fotopapirju: Kompaktna in Velika panorama,
  • 1-krat CEWE FOTOKNJIGA Velika panorama z mehko vezavo in
  • majhna žepna CEWE FOTOKNJIGA Mini (11 cm x 15 cm).

 

Prenesi brezplačno

S pomočjo foto programa najlažje prejmete CEWE FOTOKNJIGO ali druge lastne foto izdelke.

CEWE FOTOKNJIGA na sijajnem fotopapirju

Fotoknjiga na sijajnem fotopapirju
Odkrite novo CEWE FOTOKNJIGO na fotopapirju v novih formatih in na sijajnem fotopapirju premium! Vaša CEWE FOTOKNJIGA s krasnim sijajem, z nevidnim zlomom med stranema, je na voljo celo na 98 straneh.

CEWE FOTOKNJIGA s sijajnim premazom

Fotoknjiga s sijanim premazom
Pri CEWE FOTOKNJIGI sta sedaj na voljo še dve različici fotoknjig z visokim sijajem. Vaše fotografije bodo zaradi posebne obdelave strani s sijajnim premazom bolj jasne in bolj odporne proti umazaniji in vlagi. 

Mini CEWE FOTOKNJIGA

Z Mini CEWE FOTOKNJIGO boste imeli zaradi praktičnega žepnega formata A6 svoje priljubljene fotografije vedno in povsod pri sebi. Na voljo je celo s 74 stranmi in s popolnoma prilagodljivimi platnicami.

Najboljše ideje za bogata darila:
odkrijte CEWE FOTOKNJIGE in foto koledarje s sijajnim premazom

Naš program Moj CEWE FOTOSVET vam ponuja veliko novih različic CEWE FOTOKNJIGE in foto koledarjev. Prepričani ste lahko, da najdete pravo darilo za vsako priložnost. Veliko različic kvalitetnega digitalnega tiska na fotopapir je sedaj na voljo tudi v visokem sijaju. Vaša CEWE FOTOKNJIGA in foto koledar sta postala posebno elegantna unikata, primerna za darilo. Ovekovečite svoje priljubljene posnetke v vrhunski kvaliteti.

Sedaj tudi z mehkimi platnicami: CEWE FOTOKNJIGA Velika panorama

CEWE  FOTOKNJIGA Velika panorama je idealna za oblikovanje fotografij v panoramskem formatu. Ta CEWE FOTOKNJIGA  je sedaj na voljo tudi z mehkimi platnicami.

Hiter in ustvarjalen dizajn - Asistent CEWE FOTOKNJIGE

Z asistentom CEWE FOTOKNJIGE so vam v nekaj minutah na voljo ideje za ustvarjanje. Zahvaljujoč samodejnemu prepoznavanju obrazov in različnim načinom prikazovanja posnetka, bodo vaše fotografije na najboljši način nameščene in razporejene. Na enostaven način lahko oblikujete izvrsten dizajn vaše CEWE FOTOKNJIGE. Izbirate lahko med številnimi, že vnaprej predlaganimi stili. Tako bo vaša CEWE FOTOKNJIGA izdelana hitro in enostavno!

Vzorci, stili in elementi za oblikovanje

V novem programu najdete neskončno število ozadij, klipartov ter mask in okvirjev. Dizajn vaše CEWE FOTOKNJIGE je zato še bolj univerzalen, krasen in končni rezultat bo še bolj plemenit. Če česa ne najdete takoj, vam naš program ponudi različne možnosti brezplačnega prenosa na tisoče drugih tematskih elementov. Vse to na jasen in enostaven način.  

Koledarji s sijajnim premazom

Z lastno oblikovanimi foto koledarji imate možnost oživiti svoje priljubljene trenutke vsak dan znova. Vaše fotografije v formatu A4 ali A3 bodo natisnjene v visoki kvaliteti in na sijajnem fotopapirju. Vaše fotografije bodo izgledale še posebaj obdelane. Primeren je tako doma kot v pisarni, zase ali kot darilo. Dajte svojim najlepšim trenutkom leta sijajen videz!